Påsk på Mårbacka

Vilken fart det blev här direkt! Vi öppnade kl 12 och det strömmade in folk som ville se våra fina utställningar. Särskilt intresse är det för Marja i Myrom som har en helt ny samling Nils Holgersson-motiv som hon har valt att ställa ut för första gången här på Mårbacka. Fyra av de nya motiven har vi köpt hit, och vi har tryckt upp dem till en mapp som säljs i butiken. Nu i påsk så sitter Marja här varje dag och signerar mappen och det kan bli en hel liten teckning det! Men utställningen kommer att hänga kvar hela säsongen, så om du inte hinner hit under påsken så har du gott om tid på dig.
marja signerar
Inger Stinnerbom ställer också ut kostymer från årets uppsättning av Nils Holgersson på Västanå teater, och hennes kostymer drar ju alltid till sig ett stort intresse.
Det är just nu lite ruggigt ute, men uppehåll. Inget väder att sitta ute och fika i precis, men det ska ju bli varmare under helgen, så utemöblerna står på plats!
Det har varit lite ruschigt för att få allt på plats inför vårt påsköppet. Bland annat har vi påbörjat en ansiktslyftning i butiken med lite nya, eller snarare gamla, inventarier. Jag tycker att det känns lite renare nu. Det var lite spretigt förut med för många olika stilar och det var svårt att skylta på ett bra sätt. Men det är inte färdigt än. Vi har börjat vid ingången med böckerna och så arbetar vi oss inåt butiken.
Och imorgon är det påskafton. Då vill vi ha sol och värme så vi kan sitta och mysa i vår uteservering!LENAS MÅRBACKABLOGG